hobbendonk groen 05 visual small

wonen op jouw manier

Nieuwbouw, een historisch monument of een gerenoveerde boerderij. Voor welk type woning je ook gaat, Hobbendonk biedt de ultieme mogelijkheid je persoonlijke woonwensen zelf vorm te geven.

nieuwbouw

Achter de bestaande villa van het huidige ‘Joris Meubelen’ aan de Eindhovenseweg 12 worden diverse typen ruime woningen gebouwd. Of het nu gaat om de geschakelde huizen, tweekappers of vrijstaande huizen: alle woningen hebben aan de achterzijde vrij uitzicht over het natuurgebied en grenzen aan de voorzijde aan een sfeervolle, centrale binnenplaats.

hobbendonk groen 06

vrijstaande parkwoningen

Helemaal vrij en toch onderdeel van het ‘dorp op zich’. Dat gevoel geven de drie vrijstaande woningen die verspreid over project Hobbendonk te vinden zijn. De huizen hebben een inhoud vanaf 535 m3 en ook de percelen variëren in grootte. Eén ding is zeker: je hebt volledige privacy. Geen inkijk in de tuin, geen vaste buren en een prachtig uitzicht. Dat wordt genieten.

De verkoopprijzen van de woningen zullen kenbaar worden gemaakt bij aanbesteding van de bouw aan de aannemer.

twee-onder-een-kapwoningen

Verdeeld over het project worden tien grote twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Elke twee onder een kap heeft een inhoud vanaf 510 m3 is dus uitermate geschikt voor gezinnen en ruimtezoekers. Grenst jouw woonkamer straks rechtstreeks aan de natuur?

De verkoopprijzen van de woningen zullen kenbaar worden gemaakt bij aanbesteding van de bouw aan de aannemer.

geschakelde parkwoningen

Starters en doorstromers opgelet. Zie jij jezelf al wonen in een van deze vijf geschakelde rij- of hoekwoningen? De huizen zijn ruim en hebben een inhoud vanaf 430 m3. De percelen variëren in grootte en vanuit je tuin heb je prachtig zicht op het groene Dommeldal. Waar je tuin eindigt, gaat de natuur verder…

De verkoopprijzen van de woningen zullen kenbaar worden gemaakt bij aanbesteding van de bouw aan de aannemer.

bestaande bouw, renovatie & kavels

Het statige, witte monument aan de Eindhovenseweg 12 wordt zoveel mogelijk teruggebracht in haar oorspronkelijke staat. En jíj kunt erin komen wonen! De oude bebouwing aan de voor- en achterzijde van het huidige ‘Joris Meubelen’ wordt gesloopt. Omliggende bestaande woningen worden gerestaureerd en verbouwd, zodat er unieke woonmogelijkheden ontstaan. Wat denk je bijvoorbeeld van een woonboerderij of een vrijstaande woning met atelier aan huis? Als je helemaal de vrije hand wilt in het ontwerp, realiseer dan het huis van je dromen op je eigen bouwkavel.

hobbendonk pand

parkresidenties

De markante, monumentale villa wordt omgetoverd tot twee royale en comfortabele parkresidenties. Uiteraard met behoud van de karakteristieke kenmerken van de voormalige wasserij uit de 19e eeuw. Elk van de twee residenties heeft een woonoppervlak van circa 175 m2, een privétuin en 100% privacy. Hou jij van authentieke elementen en wil je ruim en sfeervol wonen in een oud monument? Dit is je kans.

boerderijwoning

Deze woonboerderij is misschien wel het beste voorbeeld van landelijk wonen op een centrale plek. De vrijstaande boerderij staat op een ruim perceel en straalt een en al historie uit. Deze monumentale boerderijwoning met aangrenzend bijgebouw beschikt over twee ontsluitingen, een aan de Eindhovenseweg en een op het achterliggende park. Zo kun je alle kanten op.

vrijstaande woning met atelier

Wonen en werken in het groen. Met dit atelier aan huis wordt het werkelijkheid. Deze vrijstaande woning is verbouwd van bijgebouw van de monumentale boerderij tot volwaardige, ruime woning met fijne werkruimte. Sfeervolle details, een diepe tuin en een ligging midden in het centrum van het project Hobbendonk. Als de grens tussen wonen en werken érgens vervaagt, is het hier.

bouwkavels

Bouw jij graag je eigen huis en lijkt het je wel wat om je ultieme woondroom te realiseren? De twee grote bouwkavels in het project geven verschillende stijlen de ruimte. Ga je voor modern, klassiek of landelijk? Op deze kavels met een oppervlakte vanaf 450 m2 kan jouw vrijstaande droomhuis met bijgebouw of garage met gemak worden gerealiseerd.

Prijs per kavel circa € 180.000, – k.k.

parkeren

Als bewoner van Hobbendonk kun je uiteraard je auto op eigen erf parkeren. Krijg je bezoek, dan kan er geparkeerd worden op de binnenplaats en op een verdiept gelegen parkeerterrein bij de entree.